Det er mulig å angre kjøp av tilbehør som malerkoster, sparkler og lignende. Dette må gjøres innen 30 dager etter at du mottok varen. Ferdigblandet utendørsmaling kan dessverre ikke byttes.

Følgende vilkår gjelder for at vi skal godkjenne en retur:

  • Tilbehøret må være uskadd og fremdeles i originalemballasjen. Dersom emballasjen er brutt, kan vi dessverre ikke ta varen i retur. Husk at når det kommer til utendørsmaling kan denne ikke byttes dersom den er ferdig blandet. Vi bytter kun ublandet basemaling.
  • Ta alltid kontakt med oss før du returnerer en vare, slik at vi kan sende deg de nødvendige skjemaene. Det er viktig at du oppgir ordrenummer og årsaken til at du returnerer varen.
  • Du står selv for returkostnaden. Vi betaler tilbake kjøpsbeløpet innen 14 dager etter at varen har kommet tilbake til oss. Dersom returen skyldes en feil fra vår side eller skade under frakt, betaler vi returen.

Reklamasjon

Dersom vi har levert feil vare eller den har blitt skadet under transport, kan du selvfølgelig returnere denne og få den erstattet. Du kan, om du ønsker, også velge å få pengene tilbake. I slike tilfeller vil vi ta på oss fraktkostnadene.

посылки-фликр

Handlevogn Varer

Tøm handlekurven

Ingen produkter i handlevognen.

Tilbake til Butikken
Søk etter:
X